A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Рішення сесії №701-VIII «Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради»

Кількість переглядів: 52
Скликання: VIII скликання
Сесія: 17 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 25.10.2022
Автор: Коноплянська сільська рада
Номер документу: 701-VIII
Назва документу: Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Файл 2 (0.04 МБ)

УКРАЇНА

КОНОПЛЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРЕЗІВСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

      Про  внесення змін до структури та  штатного розпису  комунальної установи  «Центр надання соціальних послуг»  Коноплянської сільської ради

 

    З метою забезпечення ефективного і раціонального використання бюджетних коштів, відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», положень Закону України «Про Державний бюджет України на 2022 рік» та у зв’язку із підвищенням  мінімальної заробітної плати, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 30.08.2002р. № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери», наказом Міністерства праці та соціальної політики України  та Міністерства охорони здоров’я України   від 05.10.2005 р. №308/519 (із змінами), наказом Міністерства соціальної політики України   від 12.07.2016 року №753 «Про затвердження Типового штатного нормативу чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», беручи до уваги рішення Коноплянської сільської ради від 18.08.2020 року №1345-VII «Про створення комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради та затвердження Положення»,   сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Внести зміни до  структури  та   штатного  розпису комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради,  а саме :

 

          1.1.  Утворити у структурі  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»   підрозділ соціальної роботи зі штатною чисельність 2 штатні одиниці з 01 грудня 2022 року:

- фахівець із соціальної роботи - 2 штатні одиниці.

 

         1.2.  Утворити у структурі  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»   підрозділ соціальних послуг за місцем проживання зі штатною чисельність 5 штатних одиниць з 01 січня 2023 року:

                    -соціальний робітник – 5 штатних одиниць.

 

  1. Затвердити загальну чисельність комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради у кількості 9  штатних одиниць.

 

  1. Затвердити структуру  та   штатний  розпис комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської ради в новій редакції, додаток1, додаток 2.

 

  1. Начальнику фінансового відділу Коноплянської сільської ради (Войтович О.С.)  передбачити фінансування  штатних одиниць в повному обсязі.

 

  1. Головному бухгалтеру та директору  комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Коноплянської сільської  ради в подальшому забезпечити внесення змін у штатний розпис установи за погодженням з начальником відділу соціального захисту населення Коноплянської сільської ради.

 

         6. Контроль за виконанням даного рішення   покласти на постійну комісію з соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 

 

 

Сільський голова                                                                   Олександр ВОЛОШИН

 

 

 

25 жовтня 2022 року

 

№701-VIII


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь