A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Рішення сесії №364-VIII «Про внесення змін до назви служби у справах дітей Коноплянської сільської ради Іванівського району Одеської області та затвердження Положення про службу у справах дітей Коноплянської сільської ради в новій редакції»

Кількість переглядів: 91
Скликання: VIII скликання
Сесія: 10 сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.08.2021
Автор: Коноплянська сільська рада
Номер документу: 364-VIII
Назва документу: Про внесення змін до назви служби у справах дітей Коноплянської сільської ради Іванівського району Одеської області та затвердження Положення про службу у справах дітей Коноплянської сільської ради в новій редакції
Прикріплені файли:

 

 

 

 

 

УКРАЇНА

КОНОПЛЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРЕЗІВСЬКОГО  РАЙОНУ  ОДЕСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

РІШЕННЯ

 

 

Про  внесення змін до назви служби у справах дітей Коноплянської сільської ради  Іванівського району Одеської області та затвердження  Положення про службу у справах дітей Коноплянської сільської ради  в новій редакції

 

 

Враховуючи постанову  Верховної ради  України від 17.07.2020 року №807-ІХ “Про утворення та ліквідацію районів”, з метою приведення у відповідність до положень Закону України від 17.11.2020 року № 1009-ІХ “Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування районних державних адміністрацій”, керуючись ст.34,54,59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.4 Закону України “Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей”, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести зміни до найменування служби у справах дітей Коноплянської сільської ради Іванівського району Одеської області та його положення в частині зміни назви району, а саме: з служби у справах дітей Коноплянської сільської ради Іванівського району Одеської області (код ЄДРПОУ 43696645) на службу у справах дітей Коноплянської сільської ради Березівського району Одеської області (код ЄДРПОУ 43696645).

 

2. Затвердити  Положення про службу у справах дітей Коноплянської сільської ради Березівського району Одеської області  у новій редакції (додається).

 

3. Начальнику служби у справах дітей Коноплянської сільської ради подати документи для державної реєстрації змін у Єдиному державному реєстрі щодо юридичної особи відповідно до вимог чинного законодавства України.

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

 

 

Сільський голова                                                                                        О.А.Волошин

 

“26” серпня 2021 р.

 

№364-VIII

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь