Про завершення 2019/2020 навчального року

Дата: 15.05.2020 10:15
Кількість переглядів: 813

Фото без опису

Шановні мешканці Коноплянської громади!

Повідомляємо Вам, що 2019-2020 навчальний рік завершиться 29 травня, але без звичного для нас свята Останнього Дзвоника.  Підсумкове оцінювання здійснюватиметься з урахуванням результатів навчання у І семестрі, січні-березні 2020 року та результатів дистанційного навчання у ІІ семестрі.

Учні 11 класу складатимуть державну підсумкову атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Орієнтовні терміни проведення основної сесії ЗНО – 25 червня-17 липня 2020 року.

Вручення документів про освіту учням 9 класів відбудеться 12 червня. Учні 11 класу отримають документи про освіту після проходження ЗНО.  

Також повідомляємо, що Міністерством освіти і науки України рекомендовано не проводити масові заходи, зокрема – випускні вечори.

Шановні освітяни, батьки, ми разом з Вами та дітьми, проходимо не простий, часто стресовий шлях дистанційного навчання та спілкування. Дякуємо за Ваше терпіння!

У разі виникнення питань звертайтеся до адміністрації закладів освіти або відділу освіти, культури, молоді та спорту виконавчого апарату Коноплянської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь