A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

День усиновлення

Дата: 30.09.2020 16:00
Кількість переглядів: 337

На території Коноплянської ОТГ проживає 9 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в сім’ях громадян. В основному, це сім’ї опікунів/піклувальників, це бабусі та дідусі, рідні , що взяли під опіку дітей, які через різні обставини втратили свої батьків.

Фото без опису

З 2006 року в селі Шерове функціонує прийомна родина Березовських. Багатодітна родина, яка виховувала на той час трьох синів, зважилася на відповідальний крок. Подружжя взяло на виховання маленьку дівчинку Іринку , а згодом ще одне маля- хлопчика Сашка. Прийомні батьки взяли на себе величезну відповідальність, але успішно справляються із своїми обов’язками, а головне - діти мають СІМ’Ю.

Щорічно, 30 вересня ,в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, в Україні відзначається День усиновлення - свято людяності, милосердя, великодушності, поріднення дітей та батьків, які знайшли одне одного. Це свято усиновителів, прийомних батьків, опікунів, піклувальників!

Шановні батьки, опікуни, піклувальники! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги і вдячності. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину, тата і маму. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло. Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради наших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь