Зустріч з жителями с.Маркевичеве

Дата: 04.03.2021 16:26
Кількість переглядів: 1036

Фото без опису

У зв’язку з відкриттям Роздільнянською місцевою прокуратурою кримінального провадження за фактом можливого зловживання службовим становищем посадовими особами Катерино-Платонівської сільської ради, наприкінці лютого сесія сільської ради призупинила розгляд деяких земельних питань. Чи правомірно це зробили депутати Коноплянської територіальної громади – з цим спочатку до сільської ради минулого тижня завітали жителі с.Маркевиче, саме по розгляду їх заяв прийнято таке рішення.  Тоді була домовленість про зустріч в більш розширеному форматі, із залученням спеціалістів Головного управління Держгеокадастру в Одеській області та запрошенням членів постійної комісії сільради з питань земельних відносин, кадастру, будівництва та благоустрою.

Така зустріч у форматі діалогу відбулася сьогодні. Своє бачення висловили обидві сторони зустрічі.  Багато питань лунало щодо земель колективної власності, інвентаризації землі, оренди земельних ділянок, терміном на 49 років та перевірки використання цих земель, продаж земельних ділянок через аукціон.  Назарко Т.О., начальник відділу в Іванівському районі ГУ Держгеокадастру в Одеській області, Тимосевич В., член науково-технічної ради з питань землеустрою в Одеській області та Волошин О.А., Коноплянський сільський голова, в межах своєї компетенції надали відповіді. Бажання жителів Маркевичевого – отримати земельний наділ, зрозумілий. Але без рішення правоохоронних органів з приводу скарги – питання залишається відкритим. Сільська рада не відмовляє, а прийматиме рішення після розгляду прокуратурою заяви СТОВ Злагода – на цьому завершилася зустріч!    

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь