A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Зустріч з керівниками сільгосппідприємств

Дата: 10.03.2021 15:57
Кількість переглядів: 671

Фото без опису

Сьогодні в сільській раді відбулася зустріч з найбільшими платниками податків Калинівського та Катерино-Платонівського старостинських округів – СП Правда та ТОВ Злагода. Керівники та головні бухгалтери сільгосппідприємств спілкувалися з членами комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань.  Кожне з господарств, не зважаючи на важкий минулий рік,   здійснюють сплати по всім видам податкам, а також виплачують своїм працівникам заробітну плату, визначену чинним законодавством.

Під час зустрічі з представниками СП “Правда” сільський голова Волошин О.А. поцікавився роботою нового старости, якістю харчування в закладах освіти, а також розповів про участь сільської ради в земельних торгах та озвучив очікування від запропонованих змін до Податкового кодексу. Олександр Антонович проінформував про домовленість з автоперевізником маршруту Джугастрове-Іванівка про можливість заїзду в с.Конопляне – тепер центр громади можна буде відвідати щосереди. Якщо буде така потреба, то рейсові поїздки можуть бути збільшені. Слід відмітити, що населення громади може скористатися оформленням всіх видів допомог, пільг та субсидій у відділі соціального захисту населення сільської ради, і вже не потрібно за цим  їздити до Іванівки.

Спілкуючись з керівником ТОВ “Злагода” Кєсаєвим Т.Г., члени комісії домовилися про обмін необхідною інформацією, адже с.Маркевичеве лише нещодавно приєдналося до громади. Таймураз Георгійович висловив побажання щодо уточнення земель, під запроектованими дорогами та лісосмугами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь