A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Комісія з легалізації заробітної плани провела зустріч

Дата: 31.03.2021 14:43
Кількість переглядів: 629

Фото без опису “Агрореволюшн,  Маяк,  Винком,  Екосистеми,  Райз-Агро – п’ять платників податку до бюджету громади, якими керує один громадянин України зі швейцарським корінням – Пітер Томсон Мітчел. Сьогодні відбулася зустріч членів комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань з представником цих підприємств – Хоружуком С.В. Керівництво компанії має великі плани не лише на розширення власного бізнесу, наповнення земельного банку, збільшення робочих місць, а й підтримку соціальних ініціатив громади та зацікавлено у розвитку населених пунктів.

В цьому році компанія планує реалізувати пілотний проект – засіяти цибулею земельну ділянку, площею 4 га, наступного року – збільшити посіви до 100 га. Такий вид овочівництва потребує зрошення земель і розчистка річки власним коштом та будівництво артсвердловин – це не ідея-утопія, а реальні плани компанії.

Сергій Віталійович поділився бізнес-ідеями щодо вирощування фундуку: на сьогодні в Силівці ним засаджено 26 га, але це не горіховий сад, а розплідник. Планується засіяти до 5 тис.горіхового дерева. Для потреб сільської ради, Сергій Віталійович відразу запропонував до 200 дерев – Це те мінімальне, що ми можемо зробити для громади, - зазначив він.

Щодо вирощування павловній, Сергій Віталійович називає це утопією,  адже павловнія не придатна для вирощування в наших кліматичних умовах, несе великі затрати на обробку від шкідників та різноманітних хвороб, притаманних цій рослині. Із 215 висаджених компанією павловній – восени прижилося лише 162, як вони перезимували – покаже вже весна.

На відміну від інших землевласників, що працюють на території Коноплянської територіальної громади – компанія 100% розрахувалося зі своїми пайщиками, здійснювала інші види допомог, які передбачені в договорах оренди земельних ділянок (обробка городів, підвіз питної води та інше).

Насамкінець, Сергій Віталійович від імені компанії висловив побажання прийняти активну участь, надавши закладам освіти громади допомогу антисептиками, захисними масками та миючими засобами, а це в умовах пандемії вкрай необхідно.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь