A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

На апаратній нараді

Дата: 06.04.2021 12:37
Кількість переглядів: 606

Фото без опису Про вакцинацію від СОVID 19, епідситуацію в громаді та можливість придбання аналізатора крові  – з цього сьогодні ми розпочали апаратну нараду при сільському голові.  На сьогодні  першою дозою вакцини щеплено 20 жителів громади, з них – одну 80-річну жінку.  Зважаючи на те, що захворюваність не йде на спад, а з кожним днем фіксуються нові випадки захворюваності, вакцинальна кампанія рухатиметься вперед. За словами Наталі Іванівни Беспалої, сімейного лікаря амбулаторії, аналізатор крові – став би гарним помічником в роботі лікаря, адже достатню інформацію про інфекції можна визначити саме на цьому медичному пристрої.

 Далі мова йшла про виконання доходної частини бюджету. У першому кварталі бюджет громади без врахування трансфертів виконаний на 103,1 відсотків, а податкові надходження – на 107 відсотків. Але неподаткові надходження у нас “в мінусах”– призначену субвенцію по COVID-19 для Ширяївської райлікарні, помилково було зараховано на рахунки колишньої Катерино-Платонівської сільської ради. На початку бюджетного року, як свій залишок коштів, цю субвенцію Катерино-Платонівка перерахувала до бюджету громади. Після виявлення помилки кошти в сумі 355 тис.грн. були повернуті за призначенням.  

 Щодо результатів щорічного декларування посадових осіб сільської ради та депутатського корпусу, то згідно чинного законодавства нинішній депутатський корпус та посадові особи сільської ради 100-відсотково вчасно подали свої декларації. Серед депутатів сільської ради минулого скликання є випадки неподання декларацій.  Згідно чинного законодавства правоохоронні органи будуть проінформовані про такі випадки.

Відсьогодні розпочалася підготовка до проведення чергової сесії сільської ради, визначаються питання до розгляду та формується порядок денний. Пленарне засідання заплановане на 27 квітня поточного року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь