A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Толока в Гудевичевому та Вовковому

Дата: 26.04.2021 08:11
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

В п'ятницю, 23 квітня, в Калинівському старостинському окрузі відбулася наймасовіша толока - понад 50 жителів (працівники школи, дитячого садка, пошти, сільського клубу та небайдужі громадяни) одночасно вийшли на весняне прибирання. Увесь день більшість з них працювала на території двох кладовищ - в с.Гудевичеве та с. Вовкове. Великий об'єм роботи було зроблено не лише на самих кладовищах, а й на прилеглих територіях - не один смітник був прибраний, не один кілограм сухостою був вигреблений і не один причіп зі сміттям зібраний.

Фото без опису

Поки наводили порядок на місцевих кладовищах, між Гудевичевим та Вовковим, працівники школи та дитячого садка загребли сухостій, попідрізали сухе гілля, побілили дерева та позбирали сміття.

Фото без опису

Більшість робіт неможливо було би зробити без допомоги техніки та фінансової підтримки. Дякуємо Гечану Івану Івановичу та Гечану Владиславу Івановичу, які за власні кошти винайняли екскаватор! Яковлєв Володимир Віталійович допоміг старостату автотранспортом, щиро дякуємо йому за це! Бербінський Дмитро Павлович та Клевчук Віктор Михайлович на власних авто вивозили сміття, дякуємо Вам за допомогу! Вдячні депутату сільської ради Мамчуру Валерію Миколайовичу та Сурду Світлані, вони згуртували бажаючих і разом працювали на сільській толоці. І щиро-щиро дякуємо старості - Черненку Олександру Володимировичу. А ще наша подяка кожному, хто сьогодні недаремно потрапив свій час і долучився до такої важливої роботи!

Фото без опису

День завершився і попереду вихідні, а ось робочий тиждень для нашого старости продовжується, і якщо погода не внесе свої корективи, то Олександр Володимирович планує вже завтра продовжити роботи з наведення санітарного стану.

Далі буде...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь