A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

27 квітня відбулася сьома сесія Коноплянської сільської ради

Дата: 28.04.2021 09:43
Кількість переглядів: 651

Фото без опису

Коротко про розглянуті депутатами питання:

?Внесли зміни до бюджету сільської ради:

1?з обласного бюджету надійдуть кошти в сумі 675 тис.грн. на капітальний ремонт вуличного освітлення по 17-ти об'єктам. 2?400 тис.грн. будуть направлені на капітальний ремонт спортивної зали Катерино-Платонівського навчально-виховного комплексу. Ці кошти ми отримаємо за сприяння депутата Одеської обласної ради Хачатряна К.А. Дякуємо Князю Аршалуйсовичу за підтримку!

Фото без опису

3?На реконструкцію та утримання доріг загального користування місцевого значення з обласного бюджету надійде субвенція в сумі 300 тис.грн.

4?Тривалий час навчання в закладах освіти громади проводилося дистанційно, тому є економія коштів на харчуванні. Ці кошти в сумі 535977 гривень будуть перерозподілені та направлені на послуги санстанції, водопостачання, електроенергію, придбання деззасобів, оздоровлення дітей, благоустрій, послуги редакції, громадські роботи та медогляд призовників.

5?За рахунок залишку освітньої субвенції кошти в сумі 1094802 гривень будуть направлені:?на влаштування автоматичної пожежної сигналізації в будівлях опорного закладу “Коноплянська загальноосвітня школа I-III ступенів” та Джугастрівського, Богунівського навчально-виховних комплексів.

Фото без опису

?на виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення сигналізації (Маркевичевський та Катерино-Платонівський НВК).

?У зв’язку із збільшенням кількості надходження заяв від жителів Громади щодо виділення матеріальної допомоги, сьогодні затверджений склад комісії із розгляду заяв та визначений порядок надання одноразової матеріальної допомоги.

Фото без опису

?Роботу закладів комунальної форми власності привели у відповідність до вимог чинного законодавства, а саме: затвердили положення про клубний заклад та визначили склад комісії для проведення конкурсу на заміщення директора Будинку культури с.Козлове.

?Своїм рішенням депутати затвердили положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти та дошкільної освіти.

Фото без опису

?На випадок виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Громада має Паспорт ризику.

?Відсьогодні Ганна-Покровка з Генеральним планом села.

?Затверджена проектно-кошторисна документація дасть змогу провести капітальний ремонт електромереж вуличного освітлення по всім населеним пунктам сільської ради.

?Така ж проектно-кошторисна документація сприятиме капітальному ремонту трьох систем водопостачання:

1?від свердловини №4329, провулок Тінистий в с.Конопляне (вартість 280,450 тис.грн.);

2?по вулиці Партизанська в с.Маркевичеве (вартість 196,429 тис. грн.);

3?від будинку №43 по вулиці 30 років Перемоги в с.Конопляне до будинку №22 по вулиці Молодіжна в с.Богунове (вартість 195,944 тис. грн.).

На часі – проведення тендерних процедур.

?Затвердили нові програми щодо профілактики правопорушень, мобілізаційної підготовки в особливий період, зайнятості населення та оздоровлення учнівської молоді.

?Відсьогодні розпочнеться робота щодо приведення у відповідність найменування органу місцевого самоврядування.

?Розглянули питання щодо розподілу земель деяких фермерських господарств, затвердили технічну документацію на земельні ділянки. Після тривалих обговорень та консультацій з депутатами, вирішили відтермінувати розгляд деяких земельних питань до прийняття остаточного рішення органами прокуратури.

?Насамкінець, обговорили питання несплати за водокористування окремими жителями с.Маркевичеве та роботу ФАПу в цьому ж населеному пункті. Ці питання порушували депутати Катерино-Платонівського старостинського округу Геращенко С.В. та Обухін М.М.

?На сесії були присутні жителі с.Маркевичеве. Окрім земельних питань, їх турбували проблеми автобусного сполучення між населеними пунктами, ремонт комунальних доріг, робота поштових відділень та медичний огляд працівників.

?“Щороку навесні жителі починають прибирати свої домівки та подвір'я, а от сміття викидати проблематично, і ми з часом будемо “потопати у смітті”. Для обслуговування всіх населених пунктів, на часі - придбання сміттєвоза, який можна закупити у лізинг”, - зауважив сільський голова Волошин О.А.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь