LOC-FOOD
З 08 червня 2020 рок в Одеській області розпочато реалізацію проєкту Європейського союзу "LOC-FOOD - Транскордонне співробітництво та місцевий розвиток сфери виробництва сільськогосподарської продукції та традиційних продуктів харчування" у рамках програми "Басейн Чорного моря".
Проєкт має на меті просувати продукти категорії «slow food», як такі, що виробляються локально, з вийнятково характериними смаком та якістю, сприяти їх позначенню за походженням, географічним зазначенням, тим самим стимулюючи розвиток економіки регіону, забезпечуючи надійне збереження традицій, але поряд і з цим вирішуючи проблеми безпеки.
У разі зацікавленості просимо звертатися до менеджера проєкту Хвостенко Катерини Володимирівни. Контактна інформація: epinchuk@ukr.net, тел.: +38 (095) 893 70 43.