A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Відбулася позачергова сесія сільської ради

Дата: 25.05.2021 09:29
Кількість переглядів: 708

Фото без опису

За підсумками позачергової сесії Коноплянської сільської ради:

?сьогодні депутати затвердили склад конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду двох очільників закладів освіти громади - Катерино-Платонівського та Маркевичевського навчально-виховних комплексів.

Фото без опису

?надали дозвіл на передачу майна на праві господарського відання комунальному підприємству “Розенфельд”.

Фото без опису

Це рішення назрівало протягом останніх місяців і якщо стисло, то 23 травня 2021 року закінчився термін договору між сільською радою та ФОП Іванов В.І. Підприємець обслуговував артсвердловини та водогони сіл Конопляне, Богунове, Шерове, Тарасівка, Люботаївка та населені пункти Калинівського старостинського округу. Далі продовжувати дію договору з підприємцем сільська рада не має намірів, адже через виникнення заборгованості за постачання електроенергії ФОП Іванов, ДТЕК місяць тому почав відключення артсвердловин від живлення. Шляхом переговорів, відключення призупинено, підприємець частково погасив заборгованість, але вона ще існує і на сьогодні складає близько 89 тис.грн.

Своє бачення щодо ситуації, яка склалася, висловила керуюча Іванівської комерційної дільниці Лиманського РЕМ Іванова Т.П.

Після тривалої дискусії депутати дійшли згоди:

?примусові заходи до злісних боржників – потрібні,

?роботу з абонентами необхідно привести у відповідність до чинного законодавства. Комунальному підприємству надається два місяці на заключення договорів з населенням.

До речі, на засіданні виконкому сільської ради, що відбудеться в середу, КП “Розенфельд” представить нові тарифи на водопостачання.

У Різному виступили представники громадськості Боровець О.С. та Ісакова Л.С. При погіршенні погодних умов приватні садиби потерпають від підтоплень. Причина цьому, на думку жителів, - добудова мосту, що проходить по земельному насипу. Найближчим часом комісія обстежить це місце та внесе свої пропозиції на розгляд чергової сесії.

Також прийнято рішення про виїзд постійної комісії сільської ради в с.Козлове для обстеження стану будівлі сільського клубу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь