A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Стипендії для учнів

Дата: 16.07.2021 13:57
Кількість переглядів: 630

Фото без опису

????Вчора ми вже повідомляли, що на засіданні виконавчого комітету розглянуто питання щодо призначення стипендії обдарованим учням Коноплянської сільської ради – переможцям олімпіад, турнірів, конкурсів, спортивних змагань.

?Ми пишаємося тим, що у нас навчаються талановиті діти і намагаємося їх підтримати та, починаючи з 2018 року, заохочуємо учнівську молодь до активної участі в шкільному житті.

?В 2021 році на виплату стипендій з бюджету сільської ради виділені кошти в розмірі 25500 гривень, іменні сертифікати будуть вручені під час святкування Дня знань.

????Так, в цьому році стипендію отримають учні, нагороджені золотою медаллю - Когут Анастасія Юріївна (опорний заклад «Коноплянська ЗОШ І-ІІІ ступенів») та Ільчишина Дарина Олегівна (Богунівський НВК). Розмір стипендії – 2000 грн. кожній дівчинці. ????Вітаємо дівчаток і сподіваємося, що у дорослому житті у вас також буде все на “відмінно”!

????За перше місце обласної природоохоронної акції «Ялинка» в номінації «Мистецька діяльність» стипендію отримають Цуканова Людмила Олександрівна та Марланг Ангеліна В’ячеславівна (опорний заклад «Коноплянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»). Розмір стипендії – 1500 грн. кожній дівчинці. ????Вітаємо Людмилу та Ангеліну з перемогою та віримо, що ваша активна участь в природоохоронній акції спонукає однолітків до збереження природи!

????В цій же акції маємо колективну перемогу - учні 4 класу Михайлопільської ЗОШ в номінації «Мистецька діяльність» посіли третє місце (Дивіза Роман, Запорожець Андрій, Марчук Максим, Мельников Кирило, Станіславський Ярослав, Хохлова Еріка, Хрящевська Ангеліна, Чілей Дамір, Харчій Артем). Розмір стипендії - 3000 гривень (по 330 гривень кожному). ????Вітаємо учнів та бажаємо творчих успіхів і нових перемог!

????Перше місце обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» (номінація «Мистецька діяльність») вибороли - Калашников Артем Васильович (опорний заклад «Коноплянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»), Іскра Вероніка Олександрівна (Богунівський НВК), Яковлєва Анастасія Андріївна (Калинівська загальноосвітня школа). Розмір стипендії – 1500 грн. кожному. Вітаємо з перемогою! ????Артеме, Вероніко та Анастасіє, так тримати!

????За друге місце обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в цій же номінації стипендія присуджується - Скольченковій Катерині Сергіївні, Ульченко Златі Леонідівні, Мороз Олені Сергіївні (опорний заклад «Коноплянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»), Ковальському Артему Андрійовичу (Богунівський НВК), Васильків Анастасії Василівні (Джугастрівський НВК), Новіковій Варварі Ростиславівні (Катерино-Платонівський НВК). Розмір стипендії – 1000 грн. кожному. ????Вітаємо наших переможців і дякуємо їм за роботу!

????Ще одна колективна перемога - третє місце обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в цій же номінації виборов колектив «Смішарики» (10 учнів) (опорний заклад «Коноплянська ЗОШ І-ІІІ ступенів»), розмір стипендії колективу складає 3000 грн. ????Вітаємо колектив та бажаємо подальших успіхів!

????Білоус Валерії Євгенівні присуджується стипендія за третє місце обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» (Номінація «Мистецька діяльність»). Розмір стипендії - 500 гривень. ????Вітаємо Валерію та бажаємо в подальшому впевнено йти до перемоги!

????В номінації «Мистецька діяльність» перше місце обласного етапу Всеукраїнський виставок-конкурсів декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» посіла Ковальчук Ая Хусейнівна. Розмір стипендії Аї - 1500 грн. ????Ая, вітаємо тебе з перемогою, ти – найкраща!

????????????Усіх стипендіатів вітаємо та бажаємо ніколи не стояти на місці, завжди чудово проявляти себе і сміливо досягати в цьому житті найвищих вершин.

????Ми пишаємось вами, ви – гордість не лише своїх родин, а й всієї Громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь