A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Про засідання виконкому

Дата: 25.08.2021 14:51
Кількість переглядів: 318

 Як триває підготовка закладів освіти Громади до нового навчального року – саме з цього сьогодні розпочалося засідання виконавчого комітету Коноплянської сільської ради.

Насамперед, було озвучено, що діти підуть до школи 1 вересня. Кожний навчальний заклад самостійно вирішуватиме, як проводити урочистості, головна умова для цього – дотримання усіх санітарних та протиепідеміологічних заходів.

Далі обговорили робочі проблеми:  що потрібно доробити в закладах освіти, щоб якісно розпочати навчальний процес;  яка загальна чисельність першокласників (а їх у нас – 88) і чи все маємо необхідне для НУШ; що придбано з обладнання, дидактичного матеріалу, а що потрібно ще докупити; як використовується освітня субвенція; які нові вимоги в організації харчування дітей; в яких школах вже виводитимуть на пульт пожежну сигналізацію, а де поки що готується проектно-кошторисна документація з її виготовлення; які виклики готує цьогорічний опалювальний сезон з новими цінами на енергоносії; як проходить медогляд педагогічних правників та стан вакцинації серед вчителів.  Щодо останнього - станом на сьогодні вакциновано 25% всіх педагогічних працівників Громади, в лідерах знаходиться Михайлопільська ЗОШ, в якій майже 80% вакцинованих освітян. Ця школа може працювати у звичному очному режимі при будь-яких карантинних зонах.  

Членами виконавчого комітету схвалено Прогноз бюджету Коноплянської територіальної громади на 2022-2024 роки, яким визначено показники місцевого бюджету на середньостроковий період. Прогноз бюджету є основою для складання проекту бюджету Коноплянської територіальної громади на 2022 рік.

Також затверджений Титульний список на проведення капітального та поточного ремонту, будівництва, реконструкції та благоустрою на 2021 рік.

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули питання надання матеріальної допомоги жителям Громади.

Окремо на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення щодо встановлення графіку побачень малолітньої дитини з батьком.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь