A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Дата: 20.09.2021 16:36
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

Секретаріат Кабінету Міністрів України призначив Наталію Форсюк Генеральною директоркою Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції.

«Вітаю довгоочікуване призначення Гендиректорки Урядового офісу, який є ключовою структурою усієї євроінтеграційної роботи в країні. Урядовий офіс, фактично, єдина інституція через яку я, як Віцепрем’єрка, реалізую політичний курс на європейську та євроатлантичну інтеграцію України, а успішна реалізація важливих політик можлива тільки через спроможні, ефективні інституції», - наголосила Ольга Стефанішина.

Урядовиця додала, що перед Гендиректоркою Урядового офісу великий масштаб задач.

«Зважаючи на заявлений нами амбітний порядок денний відносин Україна-ЄС та великий фронт роботи на шляху інтеграції до НАТО на Гендиректора покладена велика відповідальність. Уряд та я особисто розраховуємо на невідкладне посилення спроможності та ефективності роботи Урядового офісу, а також швидке та якісне заповнення вакансій у штаті цієї структури. Певна, що Наталія Форсюк, як досвідчена євроінтеграторка, цілком здатна впоратися з цими викликами», - коментує результати конкурсу Ольга Стефанішина, Віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Наталія Форсюк отримала юридичну освіту у Львівському національному університеті імені Івана Франка. Тривалий час працювала на керівних посадах у секторі бізнесу, міжнародних програмах та проєктах. Зокрема, у програмі ICED (Infrastructure and cities for economic development), UNDP «Прозорість та доброчесність публічного сектору» (Transparent Roads project) та інших.

З 2016 очолила британську ініціативу з побудови прозорості у сфері інфраструктури в Україні (CoST International), пізніше працювала у Міністерстві інфраструктури спершу як радниця Міністра, а пізніше - заступниця Міністра з питань європейської інтеграції.

Детальніше на Євроінтеграційному порталі: https://cutt.ly/8EsWd7Z


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь