A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Одеська ОДА: 3 автомобілі та 12 мотоциклів, за кошти обласного бюджету, придбано для прикордонників

Дата: 23.09.2021 15:22
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

На Одещині триває реалізація комплексної цільової програми щодо посилення безпеки і правопорядку в Одеській області «Безпечна Одещина», в рамках якої підрозділи Південного регіонального управління отримали сьогодні три транспортних засоби підвищеної прохідності спеціалізованого призначення «Рено-Дастер» і 12 мотоциклів «Хонда». На це з обласного бюджету виділено 3 мільйони гривень.

Фото без опису

Один мотоцикл «Хонда» отримано за сприянням голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха.

Фото без опису

«Регіональна Програма «Безпечна Одещина» є продовженням тієї Програми, яку започаткував Президент України Володимир Зеленський в Указі «Про Стратегію національної безпеки», де чітко визначено, що саме український кордон є святим місцем, і для кожного прикордонника захист державного кордону є великою честю. В Одеській області – один з найбільших державних кордонів: є і морська частина, і по Дунаю, і по суходолу, і 400 км кордону з невизнаним Придністров’ям. Звичайно, це одна з головних проблем, яка створює напругу, як і проблеми з контрабандою, нелегальною міграцією, і незаконним просуванням наркотичних речовин, тому для нас дуже важливо, щоб кордон був надійно захищений. Для цього треба і сучасна техніка, і сучасні технології. В рамках програми «Безпечна Одещина» – ми допомагаємо усім силовим структурам, бо це одна із тих пріоритетних задач, які ми поставили перед собою, як обласна влада, для того, щоб забезпечити права, свободи громадян і безпеку. Хочу запевнити, що і в подальшому обласна державна адміністрація буде всіляко сприяти розбудові державного кордону створенню належних умов для військовослужбовців Прикордонної служби» - сказав голова Одеської облдержадміністрацій Сергій Гриневецький.

Ключі від транспортних засобів отримали кращі дільничні інспектори прикордонної служби органів охорони державного кордону Південного регіонального управління. Вручили їх - голови Одеської, Херсонської та Вінницької облдержадміністрацій Сергій Гриневецький, Сергій Козир та Сергій Борзов, голова Одеської облради Григорій Діденко та начальник Південного регіонального управління генерал-майор Сергій Мул.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь