A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Одеська ОДА: Борис Волошенков відвідав Любашівську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування

Дата: 23.10.2021 08:31
Кількість переглядів: 251

В рамках програми Президента «Велике Будівництво» в Любашівці завершено реконструкцію приймального відділення центральної районної лікарні. І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков, з робочим візитом, відвідав КНП «Любашівська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування», де ознайомся з роботою медичного закладу в умовах «червоної зони» та перевірив готовність любашівських медиків до роботи в умовах пандемії на ковід.

«Для будь-якої лікарні вкрай важливо мати просторе і добре укомплектоване медобладнанням приймальне відділення. Адже саме сюди в першу чергу потрапляють пацієнти, які потребують оперативної діагностики. Іноді рахунок йде на хвилини. Правильний діагноз для початку швидкого лікування – ключові умови для того, щоб лікарі могли рятувати життя людей» – відзначив І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков оглядаючи відреконструйовану лікарню в Любашівці.

Одночасно з реконструкцією приміщення лікарні, приймальне відділення Любашівської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування оснащено сучасним медичним обладнанням – апаратами УЗД, ЕКГ, МРТ, комп'ютерними томографами, рентген-установками, ангіографами.

«Завдяки цьому діагностику пацієнтів можна проводити одразу в приймальному відділенні, а за необхідності відразу ж і починати лікування. В лікарні є кисневі концентратори, інфекційні насоси, пульсоксіметри, засоби захисту, дезінфекційні розчини. Що значно підсилює можливості лікарні у протидії з СOVID та й в подальшому буде в нагоді для лікування хворих з іншою патологією» - сказав Борис Волошенков.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь