A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Одеська ОДА: Сергій Гриневецький взяв участь у відкритті, в Ізмаїлі, поліклініки Держприкордонслужби

Дата: 28.10.2021 08:47
Кількість переглядів: 179

Фото без опису

Сьогодні, в Ізмаїлі, відбулося відкриття поліклінічного відділення Одеського військово-медичного клінічного центру Держприкордонслужби. Близько трьох тисяч співробітників Ізмаїльського прикордонного загону, Ізмаїльського загону Морської охорони та Навчального центру Морської охорони, 400 ветеранів відомства, членів сімей військовослужбовців та ветеранів будуть проходити медичне обстеження та, за потреби, отримувати кваліфіковану медичну допомогу у новому медичному закладі.

Через відсутність в регіоні інших відомчих закладів і специфічність завдань, що ставляться перед силовими структурами, наразі розглядається питання щодо медичного забезпечення у новій поліклініці підрозділів МВС, МНС та Нацгвардії, що дислоковані на території Ізмаїльського гарнізону.

Нове поліклінічне відділення відкрили віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький та начальник Південного регіонального управління Держприкордонслужби Сергій Мул.

«Я пишаюсь, що присутня на цьому заході, особливо враховуючи те, що я також є головою комісії з питань інтегрованого управління кордонами та фактично достатньо регулярно спостерігаю за розвитком прикордонної служби, її забезпечення фінансовими засобами. Я сподіваюсь, що медичний заклад, який ми відкриваємо сьогодні буде служити на благо кожному прикордоннику та членів їх сімей», - зазначила Ольга Стефанішина.

За постійну підтримку та допомогу прикордонникам Ізмаїльського міського голову Андрія Абрамченка нагороджено медаллю прикордонного відомства «За сприяння в охороні державного кордону України». Низкою нагород та грамот, зокрема грамотами Одеської обласної державної адміністрації, було відзначено особовий склад, який безпосередньо брав участь у розбудові нової поліклініки.

«Регіональна Програма «Безпечна Одещина» є продовженням тієї Програми, яку започаткував Президент України Володимир Зеленський в Указі «Про Стратегію національної безпеки», де чітко визначено, що саме український кордон є святим місцем, і для кожного прикордонника захист державного кордону є великою честю. В Одеській області – один з найбільших державних кордонів. Одеська обласна державна адміністрації, ще на початку Незалежності нашої держави виступила ініціатором прийняття державної програми облаштування нашого кордону. Зрозуміло, що шлях до європейських структур та Євросоюзу починається з кордону. І саме створення сучасної інфраструктури є доказом того, що ми можемо боронити свій кордон та співпрацювати з нашими сусідами. В рамках програми «Безпечна Одещина» – ми допомагаємо усім силовим структурам, бо це одна із тих пріоритетних задач, які ми поставили перед собою, як обласна влада, для того, щоб забезпечити права, свободи громадян і безпеку. Хочу запевнити, що і в подальшому обласна державна адміністрація буде всіляко сприяти розбудові державного кордону створенню належних умов для військовослужбовців Прикордонної служби» – сказав голова Одеської облдержадміністрацій Сергій Гриневецький.

У поліклініці обладнано сучасною медичною апаратурою 15 кабінетів. Вартість закупленої цифрової рентгенівської діагностичної системи OPERA RT20 Harp складає близько 6,4 млн грн, а ультразвукової системи VINNO G55 – 1,7 млн грн.

Окрім цього, прикордонне відомство витратило на реконструкцію будівлі 1,4 млн грн, а за рахунок сприяння органів місцевого самоврядування для упорядкування прилеглої території з місцевого бюджету витрачено майже 680 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь