A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Дорожні огородження з Миколаївщини на ринку ЄС

Дата: 25.01.2022 10:22
Кількість переглядів: 123

«Європі від нас потрібна лише сировина», – люблять казати критики євроінтеграції. Мовляв, експортувати до ЄС агропродукцію легше. А як щодо промислових виробів, де існує дуже висока конкуренція?

????Відповідь на це питання дає завод «Фрегат» з Миколаївщини, який вже багато років постачає дорожні огородження власного виробництва до країн Європейського Союзу. ????????Українські конструкції можна зустріти на дорогах Німеччини, Нідерландів, Іспанії та Польщі. Вони роблять рух автотрасами безпечнішим, запобігають з’їзду машин на узбіччя чи зустрічну смугу, служать бар’єром для виходу тварин на дороги та приймають на себе удар під час зіткнень, «гасячи» їх та зберігаючи життя людей.

Хоча вихід компанії з Миколаївщини на європейський ринок відбувся ще до підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС, сам факт дав імпульс європейським замовникам та споживачам орієнтуватися також і на українських виробників. Сьогодні євроінтеграція відкриває все більше нових можливостей для цього.??

Найбільшим споживачем фрегатівських дорожніх огороджень є Німеччина, яка добре відома своїми ідеальними автобанами. І якщо німці обирають для своїх доріг нашу продукцію, це означає, що вона відповідає їхнім високим критеріям, є високоякісною та конкурентною, порівняно з іншими виробниками.

????Дорожні конструкції з Миколаївщини постачаються також і на внутрішній ринок.

І, можливо, якось проїжджаючи українською, німецькою чи польською трасою, ви побачите надійні огородження, які виготовляє цей завод.

??Щорічні саміти України та Євросоюзу, взаємне виконання положень Угоди про асоціацію потрібні саме для цього. Щоб кожен з нас міг вільно поїхати до будь-якої країни Європейського Союзу. Жити в Україні за європейськими стандартами. Або ж вільно вести бізнес з ЄС та експортувати туди свою продукцію – у будь-якій сфері.

Це – євроінтеграція!

Мета інформаційної кампанії #EUКраїна, яка проходить з ініціативи Уряду України, за підтримки Представництва ЄС в Україні та проєкту ЄС Association4U – показати «секторальний» вимір євроінтеграції. Те, як європейські цінності та принципи втілюються в різних сферах і змінюють на краще життя українців.Детальніше про урядову інформаційну кампанію EUкраїна тут ???? https://association4u.in.ua/

Офіс Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції

Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції

Association4U


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь