Одеська ОДА: голова Одеської облдержадміністрації проінспектував в Авангарді хід будівельних робіт школи на 240 місць

Дата: 21.02.2022 08:12
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький проінспектував в Аванграді хід будівельних робіт школи, яку зводять у рамках програми Президента «Велике будівництво».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Проблема охоплення дітей селища загальною середньою освітою є досить актуальною, так як кожного року збільшується кількість населення за рахунок будівництва житлового масиву «Сьоме небо» в селищі Авангард. Крім того, за рахунок добровільного об’єднання громад населення Авангардівської територіальної громади збільшилося у двічі» – говорить голова Авангардівської громади Сергій Хрустовський.

На його думку, ведення в дію закладу загальної середньої освіти подолає чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі освіти, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення освітніми послугами мешканців громади. Тому для Авангардівської територіальної громади реалізація даного проект в рамках «Великого Будівництва» є вкрай важливою і актуальною. Загальна кошторисна вартість проєкту – 109,2 млн грн.

На сьогодні на об’єкті вже виконано роботи з внутрішніми оздоблювальними роботами; проведено оздоблення стін класів; здійснюється улаштування лінолеуму та частини меблів і обладнання по класах. Також проводиться ряд заходів з енергозаощадження для створення сучасного простору. Будівельники охоплюють демонтажні та оздоблювальні роботи, проводять встановлення інженерних мереж і комунікацій. Впорядкують територію навколо.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

«Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. В пріоритеті звичайно – сфера освіти. Приклад тому, будівництво сучасних освітніх закладів в районах Одеської області, що тим самим дозволяє створити комфортні та доступні умови для шкільного навчання та виховання найменших мешканців громад регіону” – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь