A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Сесія сільської ради: кошти на тероборону, зміни до бюджету та інші питання

Дата: 22.02.2022 16:44
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Сьогодні депутати зібралися на перше в цьому році сесійне засідання. На сесії був присутній депутат Березівської районної ради Обухін М.К.

Фото без опису

З найголовнішого - на територіальну оборону виділені кошти в сумі 99 тис.400 гривень. Це  субвенція з місцевого бюджету до районного бюджету Березівського району. Виділення коштів відбувається в рамках місцевої програми для матеріально-технічного забезпечення підрозділу територіальної оборони, що дислокуватиметься у селищі Раухівка.

Фото без опису

З не менш важливого – заслухали та затвердили звіт про виконання минулорічного бюджету. Без правок та зауважень були проголосовані зміни і доповнення до цьогорічного бюджету територіальної громади. Так, наприклад, для встановлення пожежної сигналізації в Михайлопільському дошкільному навчальному закладі будуть виділені кошти в сумі 200 тис.грн.

Фото без опису

На реалізацію освітніх програм передбачаються кошти в сумі  250 тис.грн. (Дитячо-юнацька військово-патріотична гра "Сокіл" ("Джура"), виплата стипендій обдарованим дітям та придбання в майбутньому новорічних подарунків).

За рахунок залишку коштів освітньої субвенції буде здійснено - коригування ПКД (фасад і покрівля опорного закладу с.Конопляне, виготовлено ПКД блискавкозахист шкіл, здійснення капітального ремонту системи опалення Катерино-Платонівського НВК та придбане навчальне обладнання для шкіл.

На охорону здоров’я будуть направлені кошти в сумі 300 тис. для капітального ремонту Михайлопільського ФАПу.

Для придбання формулярів, журналів, карточок, книг обліку, канцтоварів та декорацій будуть спрямовані кошти в сумі 25 тис.грн. На часі також питання оновлення бібліотечного фонду, придбання костюмів, апаратури для сільських клубів, виготовлення ПКД на клуб с.Конопляне та придбання котла для Калинівського сільського клубу. Найближчим часом кошти будуть виділені на зазначені цілі.

Виділення коштів на благоустрій територій, поточний ремонт доріг та підтримку КП Розенфельд – одноголосно проголосовано присутніми депутатами.

Також надана субвенція на територіальний центр в с.Знамянка, де проживають наші одинокі пенсіонери та передбачена субвенція на медичний огляд призовників і допризовників. Напівавтоматичний біохімічний аналізатор стане в нагоді медичним працівникам Коноплянської амбулаторії - сьогоднішнім рішенням депутати передали в  безоплатне користування (позичку) цей біоаналізатор.

Також сільський голова Волошин О.А. озвучив питання про створення комісії з прийняття на баланс сільської ради вартості об’єкту будівництва (капітальний ремонт внутрішніх туалетів опорного закладу Коноплянської ЗОШ), до складу якої увійшла очільниця закладу – Ткаченко Наталя Василівна.

Загалом під час засідання було розглянуто понад 90 питань, з них 53 – земельні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь