A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Тренінги та майстер-класіd на тему «Кібернетична безпека, кібергігієна та захист інформації».

Дата: 31.08.2022 15:24
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

В рамках участі Одеської області у проведенні Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day-2022», у тому числі прибирання «цифрового сміття», заступник голови Одеської обласної військової адміністрації Костянтин Гой та представники Обласного інформаційно-аналітичного центру, провели серію тренінгів та майстер-класіd на тему «Кібернетична безпека, кібергігієна та захист інформації».

«Цифрове прибирання можна реалізувати в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Видалення зайвої інформації зі своїх гаджетів, хмарних сховищ, електронних та інтернет-ресурсів, дозволить розвантажити центри баз даних, на підтримку яких витрачається величезна кількість енергії, це прибирання зменшить кількість викидів CO2 в атмосферу» – розповідає Костянтин Гой.

Як зазначив заступник Начальника Одеської ОВА, метою відповідних заходів є удосконалення знань працівників органів публічної влади Одеської області з питань кібербезпеки і захисту інформації на основі діючих стандартів і норм України.

«За сприяння Міністерства цифрової трансформації учасниками тренінгів стали більш ніж 200 працівники органів виконавчої влади і органів місцевого самоврядування Одещини. Усі вони ознайомились з практичними рекомендаціями та набули нових важливих знань і навичок в організації та забезпеченні кібербезпеки у процесі діяльності установ» - наголосив Костянтин Гой.

На його думку, опанування практичними навичками із впровадження інструментів кібербезпеки покращить роботу громад та підвищить рівень якості державних послуг громадянам і сприятиме подальшому розвитку публічної служби.

Долучитися до подібних тематичних ініціатив та більше інформації щодо цифрового прибирання можна отримати за посиланням: http://ukurier.gov.ua/.../pribirannya-vidbudetsya-navit.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь