A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Одещину з робочим візитом відвідала народний депутат України

Дата: 13.09.2022 08:51
Кількість переглядів: 133

12 вересня Одеську область з робочим візитом відвідала народний депутат України, голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

«В умовах воєнного стану особливого значення набуває питання налагодження взаємодії місцевих державних адміністрацій та депутатів рад всіх рівнів, особливо депутатів владної більшості. Адже на сьогодні наша основна задача – і політиків, і представників органів місцевого самоврядування, – бути поряд з народом, бути поряд з нашими людьми» - сказав відкриваючи нараду Начальник Одеської ОВА.

Максим Марченко наголосив, що одним із важливих для Одещини питань є відбудова зруйнованого житла. В свою чергу Олена Шуляк зазначила, що в парламенті розуміють важливість і законодавчої підтримки людей, що постраждали внаслідок бойових дій.

«Сьогодні держава працює над тим, щоб якнайшвидше відновити зруйновану інфраструктуру. Ця робота вже розпочалась і це ми бачимо на прикладі і Одеської області. Окрема дипломатична праця ведеться владою на міжнародному рівні щодо долучення іноземних країн та інвесторів до відбудови наших міст і областей» - говорить голова політичної партії «Слуга Народу» Олена Шуляк.

Під час зустрічі обговорено найбільш нагальні проблемні питання Одеської області – не лише відновлення зруйнованих внаслідок агресії російської федерації об’єктів, а й розміщення та підтримка внутрішньо переміщених осіб, підготовка об’єктів ЖКГ до осінньо-зимового сезону, проведення навчального року, функціонування морегосподарського комплексу області.

Поінформували з цих питань, голову політичної партії «Слуга народу» Олену Шуляк, заступники Начальника ОВА та керівники профільних департаментів. Також учасниками наради стали народні депутати України обрані від Одещини – Юлія Діденко, Степан Чернявський та Олексій Леонов, які спільно з представниками Одеської ОВА обговорили проблемні питання, зібрали пропозиції щодо необхідних законодавчих змін та державних програм для підтримки Одещини.

«Впевнений, спільними зусиллями та за підтримки народних депутатів і керівництва країни, нам вдасться не тільки зберегти, а й примножити потенціал Одеської області», – підсумував Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь