A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 19.09.2022 08:43
Кількість переглядів: 117

Фото без опису

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Комісія затвердила «Комплексний план дій щодо заходів техногенної, пожежної безпеки та цивільного захисту об’єктів освіти у 2022-2023 навчальному році». Адже минулого, 2021 року, території Одеської області в закладах освіти виникло 17 пожеж, якими нанесено матеріальний збиток на суму понад 6,4 млн. грн. Начальникам районних військових адміністрацій, сільським, селищним, міським головам дано доручення значно посилити роботу в цьому напрямку і зробити перебування і дітей, і вчителів у стінах закладу освіти безпечним, комфортним і максимально ефективним.

Окрім цього члени комісії заслухали інформацію про утворення та функціонування місцевих пожежно-рятувальних підрозділів - Центрів безпеки громадян. За інформацією ГУ ДСНС в Одеській області, в Одеській області повинно функціонувати 144 місцевих пожежно-рятувальних підрозділи. На разі ж - функціонує лише 64. Погоджено 26 положень щодо створення у вересні місяці місцевих пожежно-рятувальних підрозділів в Роздільнянському – 7, в Болградському – 5, в Березівському – 4, в Подільському – 5, в Білгород-Дністровському – 2 та в Одеському районі створять 3 підрозділи.

Максим Марченко і комісія ТЕБ дали доручення громадам активізувати роботу, виділити кошти на фінансування у місцевих бюджетах вже існуючих місцевих пожежних команд, і спільно з ДСНС розробити та погодити положення про нові Центри безпеки громадян, тим паче, що сьогодні, для покращення матеріально-технічної бази, здійснюються заходи щодо передачі техніки з Головного управління ДСНС України в Одеській області для забезпечення функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь