Максим Марченко зустрівся зі спортсменами з Одещини

Дата: 27.09.2022 14:35
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко зустрівся зі спортсменами з Одещини – учасником Олімпійських ігор-2020, борцем Василем Михайловим і його тренером Русланом Умаровим та волейболісткою Дар’єю Романюк і її тренером Тетяною Сухіною.

Начальник Одеської ОВА привітав наших земляків з успішними виступами на світових аренах: зокрема борець вільного стилю Василь Михайлов виборов бронзову медаль у ваговій категорії до 79 кг на чемпіонаті світу з боротьби 2022 року, який проходив в Белграді. У сутичці за третє місце наш спортсмен переміг бронзового призера Олімпійських ігор та чемпіонатів світу Бекзода Абдурахмонова з Узбекистану (5:3).

А спортсменки з Чорноморська Дар’я Романюк і Єва Сердюк перемогли на чемпіонаті світу (U-19) з пляжного волейболу в турецькому Ізмірі. Продемонструвавши гарну гру, бажання перемагати і йти до мети, наші дівчата стали чемпіонками світу, не програвши жодної партії. У фіналі юні волейболістки з Одещини перемогли американський дует Мірайа Мессі/Ешлі Патер – 2:0 (21:17, 21:18). Ця медаль стала історичною для усього Одеського регіону та пляжного волейболу, адже це - перша медаль чемпіонату світу з пляжного волейболу в історії Одещини.

«Одеська область завжди славилась своїми спортивними талантами! І здорові духом та тілом люди складають опору нашого суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю. Попри складні умови та війну в Україні, ви продовжуєте не лише тренуватися, а й демонструєте силу свого духу та досягаєте перемог. Спортсмени Одещини надихають інших, демонструючи стійкість всього українського народу і коли знову і знову підіймається переможний синьо-жовтий прапор і грає український гімн по всьому світу — це показує силу духу нашої держави!» - сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь