Новий навчальний курс "Молодша медична сестра для догляду за хворими" відкривають в Одеському центрі професійно-технічної освіти для безробітних і ВПО

Дата: 29.09.2022 08:50
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

"В умовах сьогодення – під час воєнних дій на території України, для набуття практичних знань та навичок з надання долікарської, невідкладної медичної допомоги, «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» розробив короткостроковий курс цільового призначення за напрямком «Молодша медична сестра з догляду за хворими» - розповідає директор Одеського обласного центру зайнятості Сергій Гаценко.

Термін навчання – 30 навчальних годин або 5 днів. Що важливо, зазначають в центрі зайнятості, для зареєстрованих безробітних навчання безоплатне. Для інших категорій можливе навчання на платній основі.

"Навчання на курсі стартує з 10 жовтня і передбачає набуття теоретичних та практичних навиків з надання допомоги при травматичному пошкодженні, кровотечі, отруєнні, опіках, для роботи в медичних, соціальних, волонтерських та інших організаціях. То ж запрошуємо на навчання громадян з будь-яким рівнем освіти і без вимог до стажу роботи" - додав Сергій Гаценко.

За додатковою інформацією звертайтесь до центрів зайнятості за місцем вашого перебування, або до «Одеського центру профтехосвіти ДСЗ»:

?(048) 705 44 09

?(048)70544-05


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь