На апаратній нараді: збір коштів на підтримку ЗСУ та участь представників Коноплянської громади у виїзному навчанні

Дата: 04.10.2022 14:52
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Збір коштів на підтримку ЗСУ та участь представників Коноплянської громади у виїзному навчанні в рамках Проєкту Світового банку «Надання соціальних послуг в громаді» - питання, що обговорювалися сьогодні на засіданні апаратної наради, за участі сільського голови Олександра Волошина.  

Фото без опису

Євгенія Бурлакова, Ірина Кухарчик та Тетяна Димова побували в територіальних громадах Хмельниччини, де вже реалізуються мікропроєкти з надання соціальних послуг - Центр комплектної реабілітації осіб з інвалідністю Дунаєвецької міської ради, Центр надання соціальних послуг Новоушицької  селищної територіальної громади та Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Турбота» Кам’янець-Подільської міської ради, отримали чимало корисної і ґрунтовної інформації та нові знання, які використовуватимуть в подальшій роботі.

Фото без опису

Також готуємося до відзначення Дня Захисника України та визначаємося з форматом доброчинності. Ставимо собі за мету – зібрати кошти на підтримку наших хлопців та дівчат, що боронять кордони України на різних напрямках. Анонс з усіма активностями повідомимо згодом.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь