КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

В сільській раді відбулося засідання комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань

Дата: 14.10.2022 15:50
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

?Сьогодні засідання комісії з питань наповнення місцевого бюджету, легалізації заробітної плати та вирішення земельних питань розпочали із зустрічі з головним бухгалтером ДП “ДГ ”Богунівська еліта” Крамаром А.О.

Фото без опису

За два роки – це, напевно, вже четверта зустріч з представниками підприємства, фінансово-економічний стан якого за цей період майже не змінився. Якщо за словами головного бухгалтера, на підприємстві не має заборгованості з виплати заробітної плати працівникам, то по сплаті податків до сільського бюджету - вона існує.

Фото без опису

Так, за 2022 рік підприємством всього сплачено ПДФО на загальну суму 95,6 тис.грн. та єдиного податку з юридичних осіб – 33,3 тис.грн.

Зростає заборгованість по сплаті земельного податку і на сьогодні вона складає 1397,5 тис.грн. Несплата єдиного сільськогосподарському податку сягнула 619,1 тис.грн. Невелика, але є заборгованість по сплаті податку на нерухоме майно, яка становить 6,9 тис. грн.

Сільський голова Олександр Волошин під час зустрічі зазначив, що “Богунівська еліта” є державним підприємством, тому сільська рада залишає за собою право звертатися до Національної академії Аграрних наук України щодо всебічної допомоги у вирішенні даного питання.

?Далі члени комісії спілкувалися з фізичними особами підприємцями та керівниками фермерських господарств щодо легалізації заробітної плати, повної сплати ПДФО (паї), своєчасності сплати податкових зобов’язань, упередження виникнення та погашення податкового боргу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь