A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Чому перехід на сонячну енергію забезпечить негайну економію коштів?

Дата: 17.10.2022 11:27
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

Сонячні технології постійно вдосконалюються, стаючи найдоступнішим у світі джерелом енергії. Однак, напружена геополітична ситуація, порушення ланцюгів постачання, спричинені пандемією, та енергетична криза — стали причиною незначного зростання цін, що може викликати деякі запитання у домогосподарств і підприємств.

Та попри всі виклики сьогодення, сонячна енергія все ще залишається нашим найкращим варіантом. Розгляньмо аргументи від Global Solar Council більш детально.

? Щорічне зменшення витрат

Вартість встановлення СЕС в останні десятиліття постійно зменшувалась. У період з 2010 по 2021 рік середня вартість встановлення дахових сонячних панелей у деяких країнах впала більше ніж на 60%. Це зумовлено зниженням вартості технології, зростанням ринку та доступністю матеріалів, що зменшило виробничі витрати.

? Розуміння тимчасового підвищення цін

Ціни на більшість мінералів та металів, які є важливими для технологій чистої енергії, нещодавно різко зросли. Проте, вищі ціни на сировину не виключають подальшого скорочення витрат на технології сонячних потужностей. Очікується, що вдосконалення виробничих і монтажних практик дозволить усім домовласникам встановлювати менш дорогі та більш надійні сонячні панелі.

? Оптимістичний погляд на майбутнє

Інновації та економія на масштабі будуть ще більше знижувати вартість сонячних установок. У багатьох частинах світу сонячні станції вже стали дешевшими за усі інші форми виробництва електроенергії. Поступово СЕС продовжуватимуть замінювати старі, брудніші електростанції, що працюють на вугіллі та природному газі.

? Найкращий час для інвестування

Привабливість сонячних станцій ще ніколи не була такою очевидною. Люди можуть виробляти електроенергію за допомогою сонячних панелей і отримувати за це хороший пасивний дохід.

? Викопне паливо гине, тому світ не може залежати від нього довго. Забруднення, зміна клімату та енергетична нестабільність — роблять СЕС інвестицією, у яку варто вкладатись, щоб забезпечити собі та іншим безпечне життя.

#solarforpeople

#ВДЕцемайбутнє_тут #ЧасПереходитиНаВДЕ #RenewableRecovery #SolarGeneration

Детальніше в блозі Global Solar Council за посиланням:

http://surl.li/djgkq


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь