КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Кожен кВт*год електроенергії, яку українці заощадять, дасть додаткову стабільність нашій енергосистемі

Дата: 19.10.2022 10:01
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Відповідальні відомства розробили деталізований комплекс економного споживання електроенергії населенням, підприємствами, установами та організаціями в умовах дії воєнного стану, зокрема в період максимального навантаження в години пік. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 18 жовтня та додав, що цей комплекс заходів дозволить прагматично та ефективно застосовувати обмеження у разі потреби.

«За цей тиждень ми довели, що можемо оперативно відновлювати й повертати до роботи більшість енергомереж. Окупантам не вдасться зробити Україну темним місцем на мапі світу. Для цього енергетики, рятувальники, місцева влада, Уряд працюють у посиленому режимі. Всі на своїх місцях. Всі знають, що робити. Все відновимо», — зазначив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль підкреслив, що енергетики зараз без перебільшення працюють 24 години на добу, аби подолати наслідки російського терору, та закликав подякувати їм, обмеживши споживання електроенергії.

«Вчора під час вечірнього піка рівень споживання електроенергії в Києві знизився на 10% щодо попереднього дня, в усьому центральному регіоні — на 8%. Проте загалом по Україні рівень споживання під час вечірнього піка вчора збільшився на 1,8% Зростання відбулося за рахунок західних та північних областей України», — зауважив очільник Уряду та наголосив, що максимальна економія електроенергії наразі дуже важлива,

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь