Цифровізація регіонів навіть під час війни

Дата: 19.10.2022 14:48
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

?Цифровізуємо регіони навіть під час війни

Цифрова трансформація України — справа кожного. Відтепер будемо ділитися результатами діджиталізації в різних куточках нашої держави. Нижче добірка крутих новин з різних регіонів.

? Дніпропетровщина

В області 16 ЦНАПів отримали нові комп'ютери від міжнародних донорів. Їх розмістять у куточках самообслуговування відвідувачів. Також усі ЦНАПи та їхні філії укомплектовані аптечками. Це дозволить адміністраторам надати першу домедичну допомогу.

? Одещина

У регіоні визнали пріоритетним розвиток е-сервісів у навчальних закладах. Наприклад, під час вступної кампанії 67% закладів вищої освіти приймали документи від абітурієнтів за допомогою шерингу копій у Дії. І це лише початок!

? Черкащина

Обласний центр здійснив оснащення 100% комунальних тролейбусів валідаторами для безготівкового перевезення пасажирів. Загальна сума інвестицій — 40 млн грн. Також мешканців навчать користуватися валідаторами.

? Тернопільщина

У Тернополі відбувся BraveTe Business Forum за участі представників бізнесу із західних та центральних областей України. До форуму долучилося близько 170 учасників. Основні теми події: релокація талантів, бізнесу та ринку HoReCa упродовж війни.

Змінюємо державу разом!?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь