A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Спільна операційна програма «Румунія – Україна» відзначила завершення кампанії-маніфесту «Звернення до України»

Дата: 24.10.2022 08:51
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Спільна операційна програма «Румунія – Україна» відзначила завершення кампанії-маніфесту «Звернення до України», з нагоди Дня європейського співробітництва-2022, публічним заходом в місті Сучава.

З цієї нагоди, на стіні Національного коледжу «Міхай Емінеску» у Сучаві, широкому загалу була представлена художня робота великих розмірів у вигляді муралу який, через програму транскордонної співпраці, передає послання солідарності та надії українському народу.

Мурал був виконаний професійною командою, на основі роботи під назвою «Птахи волі і свободи», яку надіслала 15-річна Тетяна з Одеської області – переможниця конкурсу «Звернення до України», організованого програмою.

В конкурсі взяли участь понад 60 робіт у виконанні молоді з Румунії та України, з яких було відібрано шість фіналістів, а переможець був обраний шляхом голосування на фейсбук сторінці програми ENI CBC Romania-Ukraine 2014-2020.

Фіналісти конкурсу були нагороджені смарт-годинниками, а переможниця, яка взяла участь в заході в Сучаві, отримала головний приз – електросамокат.

Одночасно, у Сучаві були організовані майстер-класи живопису для українських дітей-переселенців, під керівництвом відомого графіка і карикатуриста Міхая Пинзару-Піма. На цифровому екрані молоді художники намалювали символи транскордонної співпраці між Румунією та Україною, використовуючи кольори національних прапорів.

В рамках цієї ж кампанії «Звернення до України», програма передала майже 500 наборів шкільного приладдя для 5 українських шкіл Одеси, Чернівців, Івано-Франківська та Закарпаття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь