КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Роман Григоришин провів в онлайн-форматі зустріч з представниками уряду федеральної землі Баден-Вюртемберг (Федеративна Республіка Німеччина)

Дата: 24.10.2022 10:53
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Заступника Начальника Одеської обласної військової адміністрації Роман Григоришин провів в онлайн-форматі зустріч з представниками уряду федеральної землі Баден-Вюртемберг (Федеративна Республіка Німеччина) за участі Представництва України при Європейському Союзі та Представництва федеральної землі при Європейському Союзі.

Під час онлайн-зустрічі Роман Григоришин розповів про безпекову ситуацію в регіоні, ситуацію з забезпеченням нагальними потребами внутрішньо переміщенних осіб, а також про плани розвитку міжнародних відносин Одеської області в короткостроковій та довгостроковій перспективі.

Представник Баден-Вюртембергу при Європейському Союзі поділився попереднім досвідом співробітництва з містами та областями України. А представники уряду федеральної землі Баден-Вюртемберг розповіли про систему організації допомоги для України.

Заступник представника України при Європейському Союзі Сергій Терещенко поінформував про діючі організації співробітництва на міжрегіональному рівні у Європейському Союзі та звернув увагу на важливість участі в них для започаткування співробітництва між Одеською областю та європейськими регіонами.

Роман Григоришин поінформував представників федеральної землі Баден-Вюртемберг про нагальні потреби в регіоні, зокрема в контексті підготовки до зимового періоду, особливо враховуючи наслідки ракетних ударів, в результаті яких пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури.

Представники федеральної землі Баден-Вюртемберг запевнили у своїй підтримці українську сторону.

В контексті двостороннього співробітництва з федеральною землею Баден-Вюртемберг Роман Григоришин наголосив на потребі Одеської області у генераторах для закладів соціальної сфери.

Сторони домовились провести найближчим часом ще одну зустріч для уточнення питань щодо гуманітарної допомоги для Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь