КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Кожній дитині потрібна родина

Дата: 28.10.2022 11:20
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

?Проблема дитячого сирітства з кожним днем стає актуальнішою і болючішою темою для нашого суспільства, тим більше, сьогодні, коли Україна переживає нелегкі часи повномасштабного вторгнення Російської Федерації.

Війна може розлучати батьків і дітей, ставити сім’ї у кризові ситуації. Ми повинні зробити все, щоб допомогти: допомогти дітям, які через різні непередбачувані обставини залишилися без батьківського піклування, допомогти людям, які бажають прийняти до своїх родин дітей, що за різних обставин втратили свої сім’ї. Бажання взяти на виховання дитину, народжену іншими, є ознакою нашої культури і виникає тільки у небайдужих до чужого горя, душевно щедрих і готових до самопожертви людей.

Діти, які втратили батьків, або їхні батьки в силу різних обставин не можуть виконувати свої обов’язки, потребують родинного тепла і виховання. Існують такі форми влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у сім’ю: усиновлення, опіка/піклування, прийомні сім’ї (ПС), дитячі будинки сімейного типу (ДБСТ). Також є оплачувана соціальна послуга – сімейний патронат

Держава забезпечує пріоритет сімейного виховання та створює умови для їх розвитку, надаючи сім’ям, які приймають на виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, матеріальну та соціальну підтримку.

?Просимо всіх, кому небайдужі долі дітей, які залишилися без батьківського піклування, хто має бажання взяти на виховання в свою родину дитину, звертатися до служби у справах дітей Коноплянської сільської ради (096-990-82-96)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь