Максим Марченко привітав учасників ХХІV літніх Дефлімпійських ігор з боулінгу

Дата: 01.11.2022 08:46
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

В Куала-Лумпур (Малайзія) завершились ХХІV літні Дефлімпійські ігри з боулінгу, участь в яких взяли 165 спортсменів з 16 країн світу. Україну представляли 10 спортсменів, четверо з яких спортсмени з Одещини – Вадим Данилюк, Дмитро Щербаков, Алла Д’яченко та Анжеліка Жукова, а також два тренери – Віктор Дикін та Михайло Каліка.

Національна дефлімпійська збірна команди України з боулінгу успішно виступила на Дефлімпіаді-2021 з боулінгу, завоювавши 7 медалей: 2 золотих, 1 срібну та 4 бронзових медалі – і як результат ІІ місце у загальнокомандному заліку після команди Південної Кореї.

Приємно відзначити, що представники Одещини зробили великий внесок у загальнокомандний спортивний успіх: Алла Д’яченко завоювала золото в трійках серед жінок та бронзу в командному заліку серед жінок, Вадим Данилюк виборов срібло в індивідуальному заліку серед чоловіків і бронзу - в трійках серед чоловіків, Анжеліка Жукова – володарка бронзової медалі в командному заліку серед жінок.

Тепер загальний доробок національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІV Дефлімпійських іграх, що навесні проходили у Кашіас-ду-Сулі в Бразилії покращився, завдяки успішному виступу наших спортсменів з боулінгу в Куала-Лумпур: 145 медалей, серед яких - 64 золотих, 39 срібних та 42 бронзових.

«Вітаємо наших спортсменів. Ви продемонстрували усьому світу незламний дух українців, жагу до перемоги, а також силу українського народу. Ви – найкращі. Слава Україні!» - сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь