A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Аграрії Одеської області отримали 726 поліетиленових рукавів для зберігання зерна

Дата: 09.11.2022 12:48
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО), за донорської підтримки урядів Канади та Японії, а також австралійської благодійної організації Minderoo Foundation, розпочала новий проєкт в Одеській області, щоб розв'язати проблему дефіциту зерносховищ в Україні, викликану військовою агресією росії.

Сьогодні аграрії Одеської області, отримали 726 поліетиленових рукавів для зберігання зерна. Ємність кожного рукава - 200 тонн, довжина 60 метрів.

«Ініціативу Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської обласної військової адміністрації підтримали в Міністерстві аграрної політики та продовольства Україн: 101 заявку від агропідприємств з Одещини оперативно розглянули. Відзначу, що в умовах дефіциту елеваторних потужностей та високої вартості будівництва альтернативних конструкцій для зберігання – упаковка зерна в рукави є найвигіднішою альтернативою. Технологія зберігання в пластикових рукавах може використовуватися, як для зберігання сухого, так і вологого зерна. Це дозволить нашим фермерам суттєво знизити собівартість зберігання цьогорічного врожаю» - говорить Директор Департаменту агрополітики Одеської ОВА Алла Стоянова.

Нагадаємо, що у 2022 році аграрії Одеської області зібрали 2,5 мільйони тон ранніх зернових та зернобобових культур, з яких озимої пшениці, головної хлібної культури - 1,63 млн. тонн. На разі триває збір соняшнику та кукурудзи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь