КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Борис Волошенков провів зустріч з головою Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро

Дата: 11.11.2022 09:01
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Одеська область продовжує приймати та розміщати внутрішньо переміщених осіб. Тому обласна військова адміністрація спільно із Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців в Україні та організаціями-партнерами продовжують роботу щодо залучення гуманітарної допомоги для створення комфортних умов людям, що вимушено покинули свої домівки.

Сьогодні І-й заступник Начальника Одеської ОВА Борис Волошенков провів зустріч з головою Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро в рамках якої обговорили надання подальшої допомоги та поточний стан реалізації програм УВКБ ООН в Одеській області. Долучилися до зустрічі та обговорення потреб Одещини заступники Начальника ОВА Ігор Ткачук та Роман Григоришин і директор Департаменту соціальної та сімейної політики Тетяна Демент’єва, які подякували за вже надану допомогу та пророблену роботу в області.

Голова Саб-офісу правління Верховного комісара ООН Мішель Альфаро надала інформацію щодо забезпечення комплектами будівельних матеріалів та засобів для ремонту постраждалим сім’ям, будівлі яких пошкоджені в наслідок ракетних ударів. Окрім цього повідомила, що видано непродовольчі товари - ковдри, покривала, постільна білизна, матраци та кухонні набори сім’ям внутрішньо переміщених осіб.

Також за її словами УВКБ ООН готова надати грошову допомогу понад 25 000 осіб, які постраждали від конфлікту або є ВПО і мешкають на території Одеської області.

Сторони домовились підписати меморандуму про взаєморозуміння між Управлінням Верховного комісара ООН у справах біженців та Одеською обласною військовою адміністрацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь