Сільський голова провів зустріч з представниками правоохоронних органів

Дата: 21.11.2022 08:59
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

🔴Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну в громаді почало діяти громадське формування "Свої", одним із завдань якого - охорона громадського порядку. Від настання темряви і до ранку хлопці зі "Своїх" щодня патрулюють свої ділянки території. Наразі, ГФ офіційно зареєстроване, а його члени проходять спецперевірку.

Депутатами сільської ради та старостами сіл порушувалося питання про спільне патрулювання поліції та громадськості, що не лише покращить ситуацію з дотримання комендантської години, а й дисциплінує порушників суспільного порядку.

Сьогодні за участі сільського голови Олександра Волошина відбулася робоча зустріч представників правоохоронних органів з головою громадського формування "Свої" та старостами старостинських округів.

Як правильно діяти в тих чи інших ситуаціях, як своєчасно скоординувати свої дії - про це та інше сьогодні говорили Косяков О.С., заступник начальника відділення поліції №1, Кириленко М.О, начальник сектору превенції відділення поліції №1, Устиловський М., голова ГФ "Свої" та старости старостинських округів Черненко О. і Обухін О.

Сьогодні в умовах стабілізаційних та аварійних відключень електроенергії та відсутності вуличного освітлення, питання забезпечення громадського порядку не втрачає своєї важливості. Тому і надалі, у вечірній час, громадське формування продовжить патрулювати вулиці нашої громади.

Дякуємо усім хлопцям з громадського формування, які кожної ночі оберігають наш спокій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь