A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Ярмарок вакансій - в Конопляному!

Дата: 01.12.2022 11:18
Кількість переглядів: 61

Сьогодні Ярмарок вакансій відкрив сільський голова Олександр Волошин. Він зазначив, що попри виклики воєнного часу, ми повинні зберігати робочі місця та  сприяти працевлаштуванню населенню.

Молоде підприємство з переробки м’ясної продукції та його молодий керівник – Піунов Олександр. Олександр працює в цій галузі понад 20 років і наразі новостворене підприємство потребує спеціалістів – це можуть бути і працівники, що перероблятимуть м’ясну продукцію, і вантажники, і інші підсобні працівники. Як і у кожного власника своєї справи, у Олександра є свої вимоги до майбутнього робітника – відповідальність, фізичні дані та вміння пристосуватися до умов сьогодення.

Сьогодні презентував себе на Ярмарку Центр надання соціальних послуг, який нещодавно почав працювати. Його директорка озвучила потребу в  спеціалістах – це соціальні фахівці та соціальні працівники. Є критерії – вища освіта.

Другий відділ Березівського РТЦК та СП пропонує службу в Збройних Силах України за контрактом. В Україні формується професійна армія і так просто потрапити до її лав неможливо – це тривала процедура, що, з однієї сторони, передбачає бажання людини, її фізичний та психологічний стан, відсутність будь-яких проблем із чинним законодавством, а з іншої – чи підійдете ви тій або іншій військовій частині.  

Є можливість працевлаштуватися за контрактом і жінкам, віком від 20 до 45 років (ППО, кухарі, зв’язківці).

ТОВ Максдорстрой. Дорожня служба потребує таких спеціалістів – машиніст грейдера, машиніст екскаватора, зварювальник, акумуляторщик. Ці посади не лише вакантні, вони є високооплачуваними від 10-12 тис.грн., а також передбачається премія. Проте графік роботи ненормований, відразу попередила Фальшовник О.С., особливо, в зимовий період, коли на посипку доріг приходиться виїжджати посеред ночі, а здебільшого доводиться  працювати до ранку. Підприємство забезпечує житлом (ночівлею), якщо працівник буде з іншого населеного пункту.

Ми коротко озвучили наявні вакансії, потребу у працівниках, а вам, шановні шукачі роботи, визначатися та звертатися безпосередньо до роботодавців за більш детальною інформацією.

Дякуємо Іванівській районній філії Одеського обласного центру зайнятості за організацію та проведення цього заходу! Дякуємо Оксані, яка протягом спілкування, роз’яснювала та інформувала про можливості та пропозиції служби зайнятості.

Ми також вдячні роботодавцям, які знайшли час представити свої актуальні вакансії, презентувати послуги та зустрітися з із шукачами роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь