Україна - країна Героїв!

Дата: 05.12.2022 12:02
Кількість переглядів: 104

Фото без опису

🇺🇦Чотирма снарядами знищили два ворожі танки💥💥

🪖 Молодший сержант Ярослав – командир 1️⃣5️⃣2️⃣-мм гармати САУ 2С3 «Акація», за його плечима три ротації в район проведення АТО/ООС.

🛡⚔️ За понад дев’ять місяців повномасштабного вторгнення рф екіпаж Ярослава разом з іншими побратимами їхнього підрозділу знищили багато одиниць ворожої техніки: танків, БМП, БТРів, артсистем та живої сили.

🦾 Ярослав згадує, що найбільш напруженими були бойові дії під час наступу на Херсонському напрямку. Бої та артилерійські дуелі відбувалися щодня.

💬 Найбільш вдалим був вогневий наліт на скупчення ворожої бронетехніки. Отримавши дані аеророзвідки, вийшли в район зосередження і чотирма снарядами знищили два танки рашистів, які під прикриттям лісосмуги намагалися вести вогонь по механізованих підрозділах, які наступали, – розповідає захисник.

✊🏻 Завдяки блискучим перемогам Українських воїнів на полі бою увесь цивілізований світ повірив в те, що Українська Держава заслужила право на існування! 🇺🇦

Більше: 👉🏻 https://bit.ly/3VE1nES


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь