Фундація Олени Зеленської передала гуманітарну допомогу дитячим будинкам сімейного типу на Одещині

Дата: 09.12.2022 15:52
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

Фундація Олени Зеленської передала гуманітарну допомогу 10 дитячим будинкам сімейного типу (ДБСТ) на Одещині, у яких проживає майже 100 дітей. У трьох з них мешкають родини, які були вимушені виїхати з інших регіонів, найбільш постраждалих з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Зокрема, два тижні тому на Одещину переїхали сім’ї з Херсонщини. Все їхнє життя помістилося в декілька сумок, які вони змогли взяти в машину. Окрім нового дому, родинам потрібні були нові речі.

Через Фундацію діти отримали необхідне – ноутбуки та планшети, побутову техніку, а також обігрівачі, теплі ковдри, спальні мішки, баки для води, посуд, постільну білизну та засоби гігієни.

“Перед нашим приїздом ми поспілкувалися з дітьми та їхніми опікунами, щоб точно запевнитись, що саме їм потрібно тут і зараз: нова техніка або акумулятори, нові меблі або генератори, або ж все разом. Закривали ті потреби, які були першочерговими та нагальними в кожній окремій родині,” – розповіла директорка Фундації Ніна Горбачова.

Раніше, Фундація Олени Зеленської надала гуманітарну допомогу дитбудинкам сімейного типу у Київській області. Підтримка дітей – один із пріоритетів Фундації. Команда продовжує працювати над тим, щоб діти, зокрема в дитячих будинках сімейного типу, мали все необхідне та могли продовжувати своє навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь