КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Максим Марченко провів зустріч з чемпіонами і призерами чемпіонату України 2022 року, спортсменами і тренерами з вільної боротьби

Дата: 15.12.2022 13:41
Кількість переглядів: 52

Фото без опису

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з чемпіонами і призерами чемпіонату України 2022 року, спортсменами і тренерами з вільної боротьби та відзначив Подяками ОВА їх спортивні успіхи, яких вони досягнули впродовж цьогорічного спортивного сезону.

«Вільна боротьба виховує волю, характер, впевненість, силу розуму і духу, цілеспрямованість, розвиває інтуїцію і витривалість, спокій і витримку, але при цьому дозволяє вчасно реагувати в екстрених ситуаціях і формує здатність до прийняття миттєвих рішень. Я сам з великим задоволенням займався цим видом спорту. То ж дуже добре, що вільна боротьба є одним із пріоритетних видів спорту в Одеській області та Україні. І Одеська обласна військова адміністрація та Одеська обласна рада підтримують розвиток фізичної культури і спорту на Одещині. В цьому році спортсмени і тренери, чемпіони і призери Дефлімпійських Ігор отримали грошові винагороди, а також спортсмени чемпіони і призери Європи і світу та їх особисті тренери отримали грошові винагороди за найвищі спортивні досягнення 2022 року. В 2022 році наші спортсмени неодноразово ставали переможцями та призерами чемпіонатів України, Європи та світу. Висловлюю подяку спортсменам та тренерам за їх наполегливу працю та високі спортивні результати. Впевнений, що завдяки вашій майстерності та таланту, а також нашій підтримці, у найближчі роки Одеська область принесе до скарбниці України ще багато нагород, а можливо хтось з вас представлятимуть нашу країну на Олімпійських іграх 2024 року у Парижі або у Лос–Анджелесі 2028 року» - сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь