Ігор Ткачук взяв участь у заході "Сучасна ветеранська політика: вимір перемоги"

Дата: 22.12.2022 16:12
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Заступник Начальника Одеської ОВА Ігор Ткачук, разом з директорами профільних департаментів взяли участь у заході "Сучасна ветеранська політика: вимір перемоги", що пройшов у форматі презентації-брифінгу-діалогу і мав на меті синхронізацію планів сучасної ветеранської політики.

"Ми повинні повністю змінити цей пострадянський підхід у ветеранській політиці. Треба змінювати законодавство, адже зараз нова історія нашої країни і творять її наші воїни. Коли вони повертаються, ми маємо бути готові на усіх рівнях, адже нашим героям потрібно якнайшвидше надати усю необхідну допомогу у соціалізації та реабілітації" - зазначила Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

На заході обговорили нові проекти та питання щодо адаптації ветеранів у суспільстві. Також Юлія Лапутіна наголосила на програмах ментальної реабілітації наших воїнів: "Ми повинні швидко працювати у цьому напрямку, адже ментальне здоров'я нації є запорукою її стійкості".

В свою чергу Ігор Ткачук наголосив, що керівництво Одеської області приділяє максимум уваги цій сфері та подякував Міністру за такий масштабний захід і можливість узгодити та синхронизувати усі питання на всіх рівнях, що тим самим пришвидшить усі процеси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь