Завершилась акція IT-Mykolai

Дата: 23.12.2022 09:00
Кількість переглядів: 65

Фото без опису

Завершилась акція IT-Mykolai, яка відбулася завдяки ресурсним можливостям національної онлайн - платформи для розвитку цифрової грамотності Дія.Цифрова освіта Міністерства цифрової трансформації України та спільної ініціативи Одеської обласної військової адміністрації і об’єднання IT-компаній, діяльність яких спрямована на розвиток IТ-галузі в Одеській області Odesa IT-Family.

557 учнів підвищили свій рівень цифрової грамотності, більш ніж 30 шкіл Одеської області стали найактивнішими за кількістю учасників і 557 учасників отримали подарунки.

«Цифрова трансформація є одним з пріоритетів порядку денного у роботі органів державної влади усіх рівнів, та найуспішніших результатів можна досягнути лише щоденною та копіткою працею, вдосконалюючи свої цифрові навички та знання кожним свідомим громадянином і особливо молоддю, у зв’язку з чим долучення до подібних заходів такої великої кількості активних учнів попри усі негаразди пов’язані з відсутністю світла, є гарною тенденцією» - підкреслив заступник Начальника Одеської ОВА Костянтин Гой.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь