Забезпечення генераторами, як закладів освіти, так і установ соціальної сфери в Одеській області - продовжується!

Дата: 02.01.2023 16:04
Кількість переглядів: 121

Фото без опису

В Одеській ОВА продовжується робота щодо забезпечення у закладах обласної комунальної власності безпеки учасників освітнього процесу і здійснюється подальше забезпечення генераторами, як закладів освіти, так і установ соціальної сфери.

"Сьогодні, зокрема передається генератор для закладу, в якому навчаються діти з вадами слуху - це комунальний заклад Одеська спеціальна школа №9" - говорить директор Департаменту освіти і науки Одеської ОВА Олександр Лончак.

У понеділок, генератор на 32 кВт, отримав і Одеський геріатричний будинок–інтернат.

"В Одеському геріатричному будинку-інтернаті перебуває 115 осіб похилого віку та осіб з інвалідністю, які потребують стороннього догляду. Також у зв’язку з повномасштабним вторгненням росії та відсутністю бомбосховища, 126 вихованців/підопічних Красносільського дитячого будинку-інтернату тимчасово переміщені до Одеського геріатричного будинку–інтернату. Наявність генератора, під час довготривалого відключення електропостачання, дозволить задовільнити елементарні, але важливі потреби вихованці та підопічних - приготування їжі, забезпечення водою, освітленням" - додає директор Департаменту соціальної та сімейної політики Одеської ОВА Тетяна Демент'єва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь