КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Борис Волошенков провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні

Дата: 05.01.2023 08:38
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

 І-й заступник Начальника Одеської ОВА Борис Волошенков провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Соціалістичної Республіки В'єтнам в Україні Нгуєн Хонг Тхач.

«Ми всім серцем підтримуємо українців і свої дипломатичні зустрічі в цьому році я розпочинаю саме з Одещини. Наш народ, як ніхто інший знає, що таке війна. Рани заліковано, наш народ дивиться лише в мирне та успішне майбутнє, будуючи нове життя. І після закінчення війни на моїй батьківщині нам вдалось його відбудувати. В’єтнам з бідної та відсталої країни перетворився на державу, яку називають «економічним дивом» і «азійським тигром». Раніше Україна допомагала В’єтнаму готувати десятки тисяч спеціалістів різних професій у провідних навчальних закладах Одеси, Києва, Харкова. Тому вважаю, що і тепер наші країни, особливо на рівні таких потужних регіонів, як Одеська область, можуть мати спільні проекти в енергетиці, фармації, з переробки сільськогосподарської продукції та розробки технологій» - наголосив Нгуєн Хонг Тхач.

Борис Волошенков відзначив, що Україна та В’єтнам дійсно мають багаторічний досвід співробітництва, і зберегли значний потенціал для посилення двостороннього торговельно-економічного та інвестиційного партнерства, а бізнес обох країн зацікавлений у посиленні залучення в’єтнамських інвестицій в економіку Одеської області.

То ж в рамках зустрічі, сторони обговорили питання посилення подальшої взаємодії між нашими країнами та зокрема Одеською областю у сферах медицини, освіти та культури, а також торкнулись теми реалізації проєктів щодо післявоєнного відновлення Одещини і України.

В свою чергу, Почесний консул Соціалістичної Республіки В’єтнам в Одесі Нгуен Ван Хань подякував представникам Одеської обласної військової адміністрації, від національної громади своєї країни, за захист і підтримку інтересів в’єтнамських громадян в Одеському регіоні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь