A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

В Берліні віднині є Odesaplatz!

Дата: 17.01.2023 10:19
Кількість переглядів: 33

Сьогодні, за ініціативи окружного мера Міхаеля Грунста і окружного радника Мартіна Шефера та рішенням окружного офісу Ліхтенберга, районне управління Ліхтенберга відкрило нову ринкову площу між Rheinsteinstraße та Ehrenfelsstraße 10318 Berlin-Karlshorst і урочисто назве її «Odesaplatz» присвоївши їй ім’я нашого міста.

«Як і багато українських міст, що охоплені бойовими діями, Одеса страждає від російської загарбницької війни. Ми вшановуємо пам’ять жертв цієї жорстокої війни та демонструємо нашу солідарність з українським народом» - наголосив Мер округу Міхаель Грюнст.

Районний радник з громадського порядку, навколишнього середовища та транспорту Мартін Шефер відзначив, що відкриттям Odesaplatz, представники Німеччини посилають потужний сигнал того, що вони засуджують жорстоку загарбницьку війну проти України.

«Багато колег допомогли нам офіційно відкрити Одеську Площу, яка розташована в центрі міста і щодня нагадуватиме нам, наскільки цінні безпека та спокій, які не можна сприймати як належне» - додав Мартін Шефер

Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко висловив вдячність за підтримку нашого регіону Міхаелю Грунсту та Мартіну Шеферу.

«Зброя, прихисток для понад мільйона українців, україноцентричне головування у G7, фінансова й технічна допомога, статус кандидата на вступ до ЄС - ми вдячні Німеччині за ту допомогу, яку надано Україні, і яка допомагає побороти російських окупантів. Для нас є важливою підтримка наших німецьких друзів і в гуманітарному напрямку й та солідарність, яку демонструє німецький народ на всіх рівнях!» - сказав Начальник Одеської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь