Начальник Одеської обласної військової адміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності України

Дата: 20.01.2023 19:41
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Соборності України та вручив державні нагороди і подяки ОВА. Вітаючи присутніх, Максим Марченко, побажав всім міцного здоров’я, миру, а також глибокої віри у щасливе майбутнє Одещини та соборної і неділимої України.

«Нині наша країна переживає складний час за всю історію своєї незалежності, та попри все - ми українці мужньо відстоюємо свободу та суверенітет своєї держави, боремось за єдність і неподільність нашої землі, часто ціною власного життя. Серед героїв, багато і наших земляків-одеситів. Ми вже довели всьому світу що нинішні і наступні покоління українців гідні жити у вільній та демократичній Україні. Наша Одеська область самобутня та неповторна, кожна територіальна громада має свої, лише їй притаманні особливості. То ж впевнений, що саме ідентичність та самобутність визначають єдність. А тільки в єдності наших дій та соборності душ ми можемо досягти Перемоги!» - сказав Начальник Одеської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь