A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної військової адміністрації бере участь у конкурсі великих інфраструктурних проектів програми «Румунія-Україна 2021-2027»

Дата: 24.01.2023 14:38
Кількість переглядів: 31

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної військової адміністрації бере участь у конкурсі великих інфраструктурних проектів програми «Румунія-Україна 2021-2027», що фінансується коштами Євросоюзу.

«Ми подали заявку інвестиційного проекту «Просування спільних стратегій, інструментів та технічних заходів водного менеджменту для Нижнього Дунаю з метою підвищення ефективності попередження негативних наслідків зміни клімату». Мета цього природоохоронного проєкту - розчищення рукава Кислицький в Ізмаїльському районі та модернізація системи менеджменту гідрологічної інфраструктури. Це дозволить забезпечити водними ресурсами зрошувальне землеробство в Придунайському регіоні на площі до 10 тисяч гектар. Також з’явиться можливість для сталого водоспоживання 4 великих громад, 28 населених пунктів з населенням більш ніж 72 тисячі людей. А ще - покращиться якість води для рибних ресурсів, питного та технічного водопостачання громад з водойм Катлабуг і Китай та приозерних джерел. То ж очікуємо на початку весни рішення конкурсної комісії» - говорить директор Департаменту Павло Буланович.

Нагадаємо, що минулого року, за дорученням Начальника Одеської ОВА Максима Марченка, проведені роботи з поповнення водою, із річки Дунай, Придунайських озер Катлабуг та Китай. На це з обласного бюджету виділено 12 млн гривень. І розчищено три транспортуючих канали - Міжколгоспний, Громадський і Орловський.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь