A A A K K K
для людей із порушенням зору
КОНОПЛЯНСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Одеська область Березівський район

За участі Максима Марченка відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на обласному та державному рівні

Дата: 07.02.2023 08:03
Кількість переглядів: 50

Фото без опису

За участі Начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на обласному та державному рівні.

Керівник Південного територіального управління обслуговування мереж НЕК «Укренерго» Леонід Краснянський доповів про хід відновлювальних робіт на пошкоджених підстанціях. Він запевнив, що бригади на об’єктах працюють безперервно і планують завершити частину ремонтних робіт вже наприкінці цього тижня.

В свою чергу Начальник ОВА доручив директору профільного департаменту здійснювати перевірку належної роботи «Пунктів незламності» та забезпечення їх необхідним майном.

Також заслухано доповідь начальника Одеської районної військової адміністрації щодо отримання, розподілу та підключення генераторів великої потужності для критичної інфраструктури.

«Це - дозволить вивільнити потужності та направити їх на збільшення електропостачання для побутових споживачів. На засіданні комісії прийняли рішення виділити кошти з обласного бюджету для закупівлі палива для генераторів. Також узгодили з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем виділення частини коштів на ці заходи з державного резервного фонду. Про подальші заходи буду інформувати і надалі» - зазначає Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь